Shopping I Fuengirola

Shopping i Fuengirola

Fuengirola byder på et hav af shoppingmuligheder for folk i alle aldre. Du finder både små lokale butikker, kendte kæder såsom H&M og Zara, supermarkeder samt et stort shoppingcenter. Der er bogstaveligt talt en butik eller et supermarked rundt om hvert gadehjørne. Du vil ikke komme til at kede dig, når du tager på shopping i Fuengirola. Så snør de gode sko og afsæt nogle timer (eller en hel eftermiddag!) til at udforske det spanske shoppingmiljø.

Shopping i Fuenrigola

Der findes mange shoppinggader i Fuengirola. Når først du er i midten af centrum ved Plaza de la Constitución, kan du gå i alle retninger. Her ledes du ud på andre gader og små hyggelige stræder, som byder på både highend kæder, souvenirbutikker, lokale butikker, legetøjsbutikker og dyre spanske butikker. Når du befinder dig i centrum, kan du meget passende tage dig en pause på en af de omkringliggende cafeer og give dig tid til at beskue den smukke kirke Iglesia del Rosario. Der findes også mange antikvitets, genbrugs- og vintagebutikker i Fuengirola, som er et besøg værd for genbrugsjægere.

Vær opmærksom på en del butikker har lukket om eftermiddagen. På grund af siesta holder butikkerne åbent frem til tidlig eftermiddag (ved 13-14 tiden) og åbner igen tidligt på aftenen (ved 17-18 tiden).

Centro Comercial Miramar

Kun 1,5 kilometers gang fra Fuengirola centrum ligger Miramar. Miramar er et stort shoppingcenter med over 140 butikker, og huser heriblandt kendte kæder såsom Mango, Primark, H&M, Zara, Yves Rocher og Benetton. Hvis du bliver træt i benene, og vil holde en pause fra shoppingen, kan du sætte dig på en af de mange cafeer og nyde et måltid mad eller en god kop kaffe. De fleste restauranter og cafeer findes på første etage, og her kan nævnes Subway, KFC og Starbucks. Hvis du helst vil undgå mainstreamkæderne, findes der også et par restauranter, som serverer spansk, asiatisk og arabisk mad.

Centeret er børnevenligt og tilbyder aktiviteter til børn, som finder sted på tagterrassen Du finder også et pænt udvalg af børnetøjbutikker og en enkelt legetøjsbutik.
Skal du handle ind til aftensmaden eller bare købe lidt snacks, kan du tage et smut forbi Carrefour, som ligger i stueetagen. Det kæmpe supermarked har et bredt udvalg af fødevarer og nonfood, og kan lidt sammenlignes med Føtex og Bilka. 

Centerets butikker og supermarked har åbent fra klokken 10 til 22 mandag til lørdag. 

Restauranterne har åbent alle ugens dage. Dog varierer åbningstiderne. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen